Makaleler
Makale Adı : Michelin Yeşil Yıldız Kriterlerinin Zincir İşletmeler Tarafından Uygulanabilirliğinin Değerlendirilmesi: İstanbul Örneği (Evaluation of the Applicability of Michelin Green Star Criteria by Chain Businesses: The Case of İstanbul)
Yazar Bilgisi : AKAY ECEM, YILMAZ İLKAY, ÇİÇEK ALPEREN
Dergi Adı : TR1010 Dergiler Birligi
Yayın Tarihi : 2023
Dergi Adı : TR1010 Dergiler Birligi
Yayın Tarihi : 2023
Bildiriler
Bildiri Adı : SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİDE SIFIR ATIK YÖNETİMİ
Etkinlik Adı : II. ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER KONGRESİ (USBK'24)
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : ÇİÇEK ALPEREN,AKAY ECEM
Alan Bilgisi : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Sürdürülebilir Turizm>Turizm Planlaması
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 08.05.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi : 08.05.2024
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : ÇİÇEK ALPEREN,AKAY ECEM
Alan Bilgisi : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Sürdürülebilir Turizm>Turizm Planlaması
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 08.05.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi : 08.05.2024
Kitap/Kitap Bölümleri
Kitap Adı : Gastronomi ve Mutfak Sanatları Üzerine Güncel Araştırmalar-I
Katkı Düzeyi : Bölüm(ler)
Yazar Adı : ÇİÇEK ALPEREN,KOÇ PELİN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yayın Evi : Özgür Yayınları
Yayın Dili : Türkçe
Bölüm Adı : Coğrafi İşaretli Ürünlerin Gastronomi turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi: Van İli Örneği
Basım Türü : Elektronik
YIL : 2024
Yazar Adı : ÇİÇEK ALPEREN,KOÇ PELİN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yayın Evi : Özgür Yayınları
Yayın Dili : Türkçe
Bölüm Adı : Coğrafi İşaretli Ürünlerin Gastronomi turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi: Van İli Örneği
Basım Türü : Elektronik
YIL : 2024
Projeler
Proje Adı : II. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi
Başlama Tarihi : 30.04.2024
Bitiş Tarihi : 29.10.2024
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Projede Görevi : Araştırmacı
Bitiş Tarihi : 29.10.2024
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Projede Görevi : Araştırmacı
Sanatsal Faaliyetler
Henüz Sanatsal Faaliyet Bilgisi Bulunmamaktadır.
Tasarım Bilgisi
Henüz Tasarım Bilgisi Bulunmamaktadır.
Öğrenim Bilgileri
Yüksek Lisans
2023 - 2025
VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (YL) (TEZLİ)/
Tez Adı: Ağız sütünün yöresel mutfakta kullanımı
Lisans
2014 - 2018
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR./
Tez Adı:
Akademik Görev Deneyim
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
2022 -
BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ
SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU / OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ




