1 / 1
MAKALE
(YOKSIS)
1 / 1
BİLDİRİ
(YOKSIS)
1 / 1
KİTAP
(YOKSIS)
1 / 1
PROJE
(YOKSIS)
0 / 0
ATIF
(YOKSIS)
1 / 1
YAYINLAR
(GOOGLE SCHOLAR)
2
ATIF
(GOOGLE SCHOLAR)
1
H-INDEX
(GOOGLE SCHOLAR)
0
i10-INDEX
(GOOGLE SCHOLAR)
0 / 0
MAKALE
(TESV)
0 / 0
BİLDİRİ
(TESV)
0 / 0
KİTAP
(TESV)
İstatistiklerde ilk sayı Bitlis Eren Üniversitesine kadronuzun geldikten sonraki yayınlarınızı içermektedir. İkinci sayı ise tüm yayınlarınızı içermektedir.
YÖKSİS Veri Girişi İçin Tıklayınız.
Google Scholar Yıllık Atıf Gelişimi
Birimine ait 124 makalenin 1 tanesi bu personele aittir. Birim ortalaması 5.9
Birimine ait 118 bildirinin 1 tanesi bu personele aittir. Birim ortalaması 5.62
Birimine ait 74 kitap 1 tanesi bu personele aittir. Birim ortalaması 3.52

Makaleler

Makale Adı : Michelin Yeşil Yıldız Kriterlerinin Zincir İşletmeler Tarafından Uygulanabilirliğinin Değerlendirilmesi: İstanbul Örneği (Evaluation of the Applicability of Michelin Green Star Criteria by Chain Businesses: The Case of İstanbul)
Yazar Bilgisi : AKAY ECEM, YILMAZ İLKAY, ÇİÇEK ALPEREN
Dergi Adı : TR1010 Dergiler Birligi
Yayın Tarihi : 2023

Bildiriler

Bildiri Adı : SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİDE SIFIR ATIK YÖNETİMİ
Etkinlik Adı : II. ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER KONGRESİ (USBK'24)
Bildiri Türü : Özet bildiri
Yazar Bilgisi : ÇİÇEK ALPEREN,AKAY ECEM
Alan Bilgisi : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Sürdürülebilir Turizm>Turizm Planlaması
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 08.05.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi : 08.05.2024

Kitap/Kitap Bölümleri

Kitap Adı : Gastronomi ve Mutfak Sanatları Üzerine Güncel Araştırmalar-I
Katkı Düzeyi : Bölüm(ler)
Yazar Adı : ÇİÇEK ALPEREN,KOÇ PELİN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yayın Evi : Özgür Yayınları
Yayın Dili : Türkçe
Bölüm Adı : Coğrafi İşaretli Ürünlerin Gastronomi turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi: Van İli Örneği
Basım Türü : Elektronik
YIL : 2024

Projeler

Proje Adı : II. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi
Başlama Tarihi : 30.04.2024
Bitiş Tarihi : 29.10.2024
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Projede Görevi : Araştırmacı

Sanatsal Faaliyetler

Henüz Sanatsal Faaliyet Bilgisi Bulunmamaktadır.

Tasarım Bilgisi

Henüz Tasarım Bilgisi Bulunmamaktadır.

Öğrenim Bilgileri

Yüksek Lisans

2023 - 2025

VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (YL) (TEZLİ)/

Tez Adı: Ağız sütünün yöresel mutfakta kullanımı

Lisans

2014 - 2018

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR./

Tez Adı:

Akademik Görev Deneyim

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

2022 -

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ

SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU / OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ